Projectes de la Taula 2017-2023


  • Organització biennal del Simposi Lluís Domènech i Montaner. El I Simposi se celebrà el 2017 a Reus, el II Simposi el 2019 a Canet de Mar i el III Simposi el 2021 a Barcelona. En aquestes jornades es van aplegar els millors especialistes sobre la vida i obra de l'arquitecte, tot ressaltant el seu paper com a pare del Modernisme català. Les actes de tots tres simposi ja han estat publicades dins la col·lecció de monografies del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner. De cara a l'Any Lluís Domènech i Montaner 2023, la Taula està treballant en la realització del Congrés Lluís Domènech i Montaner, descentralitzat en diverses sessions i eixos temàtics. Tanmateix, els simposis són una activitat de la Taula amb ambició de continuïtat després de 2023.
  • Disseny de la Ruta Domènech Total l'any 2023 amb l'eix principal als municipis de Barcelona, Reus i Canet de Mar, i abastant l'obra de Domènech a Catalunya i més enllà. La Ruta Domènech Total es realitzarà comptant amb els recursos tecnològics a l'abast, amb la voluntat d'anar-la actualitzant i modernitzant amb el pas del temps, més enllà del 2023.
  • Creació de materials i activitats pedagògiques adreçades als centres educatius de primària i secundària que incidiran en l'aprenentatge i coneixement del Modernisme i l'obra de Lluís Domènech i Montaner.
  • Coordinació i difusió de totes les iniciatives i activitats realitzades durant l'Any Lluís Domènech i Montaner 2023, amb el suport de la Taula a les entitats organitzadores.Detall de l'interior de la Casa Navàs a Reus (Imatge: Agència Reus Promoció)

Entrades populars