Celebració del I Simposi Lluís Domènech i Montaner a Reus

El I Simposi Lluís Domènech i Montaner es va celebrar els dies 6 i 7 d'octubre de 2017 a Reus, i nasqué amb l'objectiu d'aprofundir en la vida i obra de l'arquitecte, polític i intel·lectual Lluís Domènech i Montaner, un dels personatges més determinants de la Catalunya de final del segle XIX i d'inici del XX.

Amb una periodicitat biennal i amb caràcter itinerant, el Simposi pretén esdevenir un punt de trobada i comunicació entre investigadors, agents i institucions interessades en el llegat domenequià.

El I Simposi Lluís Domènech i Montaner va ser la primera activitat programada per la Taula Lluís Domènech i Montaner, que impulsen de manera mancomunada, els ajuntaments de Barcelona, Reus i Canet de Mar amb el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner i la Fundació Lluís Domènech i Montaner.

A mitjans del 2018 s'editaran les ponències del I Simposi. Un cop estiguin publicades els informarem dels punts on podran ser adquirides.

La segona edició del Simposi se celebrarà el 2019 a Canet de Mar.


Acte de cloenda del I Simposi Lluís Domènech i Montaner en què l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, passà el relleu del simposi 
a l'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, municipi on es portarà a terme la segona edició el proper 2019 (Imatge: CEDIM)




Assistents al I Simposi Lluís Domènech i Montaner, celebrat el 6 i 7 d'octubre al Centre de Lectura de Reus (Imatge: CEDIM)





Visita teatralitzada a l'Institut Pere Mata a càrrec de Còdol Educació (Imatge: CEDIM)


Programa del I Simposi Lluís Domènech i Montaner 

Comentaris

Entrades populars