Commemoració del Dia Domènech i Montaner

El 27 de desembre se celebra el Dia Domènech i Montaner, en el qual es commemora el naixement i la mort de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner. És per aquest motiu que els ens integrants de la Taula Lluís Domènech i Montaner organitzen un seguit d'activitats obertes al públic:

Portes obertes al Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata de Reus



El dijous 27 de desembre, l'Agència de Promoció de Ciutat "Reus Promoció", responsable de la gestió de les visites a l'Institut Pere Mata, realitzarà una Jornada de portes obertes al Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata, de Domènech i Montaner.

Horari: d'11 a 14 h 
i de 16 a 18 h. 
L'entrada és gratuïta a tots els visitants i no és necessària reserva prèvia.





Taller Pintem ceràmica modernista a la Casa museu Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar


La Casa museu organitza un taller a càrrec de la mestra ceramista Victòria Ibars per a nens d'entre 7 i 12 anys, durant el qual podran crear la seva pròpia rajola.

Horari: dijous 27 de desembre d'11 a 13 h
a la Casa museu Lluís Domènech i Montaner.
Activitat gratuïta però cal inscripció al telèfon 937954615.

Concert Elles les Modernistes

L'Ajuntament de Canet de Mar i la Casa museu organitzen un concert a càrrec de la soprano M. Teresa Garrigosa, del tenor Jordi Cortada i del pianista Manuel Ruiz, a la Sala jardí de la Casa museu Lluís Domènech i Montaner.

Horari: dijous 27 de desembre a les 19 h. Activitat gratuïta però cal reserva prèvia al telèfon 937954615.




Espectacle teatralitzat Domènech, les tres mirades i 1a Vermutada Modernista a Canet de Mar


El Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner us convida, en motiu del Dia Domènech i Montaner, a l'espectacle teatralitzat Domenech. Les tres mirades.
Com cada any, el CEDIM se suma a la commemoració del Dia Domènech i Montaner amb l'organització d'activitats relacionades amb l'arquitecte, com presentacions de publicacions, audiovisuals, creacions pictòriques o tertúlies, però aquest any us presentem un espectacle teatralitzat en què el protagonista serà el propi Domènech que ens explicarà les seves anècdotes i vivències a Canet de Mar.

I tot seguit, us convidem a la 1a Vermutada Modernista amb música ambiental de fons de l'època.


Horari: dissabte 29 de desembre a les 12 h a la riera Sant Domènec de Canet de Mar.
Gratuït i no cal reserva prèvia.





Mapping La llum de Sant Pau al recinte Sant Pau Modernista de Barcelona


Nadal al Recinte Modernista Sant Pau


El recinte Sant Pau Modernista ret homenatge també a l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, figura cabdal del Modernisme català amb el mapping projectat a la façana del pavelló de l'Administració. Durant les festes de Nadal, Sant Pau celebra el solstici d’hivern amb “La llum de Sant Pau”, un espectacle lumínic per celebrar que els dies comencen a allargar-se, el sol s’anteposa a la nit i la natura es prepara per renéixer.
Horari: 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30 i 31 de desembre 1, 5 i 6 de gener de 18 h a 22.30 h. Passis cada 30 minuts




Comentaris

Entrades populars