Cloenda de l'Any Domènech i Montaner



El passat 5 de desembre la Generalitat de Catalunya va celebrar l'acte de cloenda de l'Any Domènech i Montaner al Recinte Modernista de Sant Pau.

L'acte va comptar amb la presència de la la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i les comissàries de la commemoració, Gemma Martí i Clàudia Sanmartí, que van fer un repàs de totes les activitats que s'han organitzat al llarg de l'any.

L'acte va ser conduït per la periodista Candela Figueras i es va poder gaudir de les actuacions de l'Orfeó Català.

En l’esdeveniment hi van assistir familiars de Lluís Domènech i Montaner, representants de les institucions que formen part de la Taula Domènech i Montaner i membres d'entitats que han participat en l'Any Domènech i Montaner.

Durant tot un any, s’han organitzat més de 250 activitats amb l’objectiu de posar en valor la figura de l’arquitecte, donar a conèixer totes les seves facetes i difondre la seva obra arreu del país: rutes, visites guiades, congressos, cicles de conferències, concerts, recitals poètics, exposicions, activitats pedagògiques i novetats editorials, entre d’altres. 

Si voleu consultar les activitats que s'han realitzat, les novetats bibliogràfiques, la biografia i cronologia de l'obra arquitectònica i els seus estudis, entre altres, podeu consultar el web de la commemoració: WEB COMMEMORACIÓ ANY DOMÈNECH I MONTANER


Imatges: Generalitat de Catalunya i CEDIM

Comentaris

Entrades populars