Exposició dedicada als 110 anys de la construcció del Palau de la Música Catalana


construcció-palau-balconada-01_F_PMC_0031
El Palau, en construcció. (CEDOC)

El proper 6 de març, el Centre de Documentació de l’Orfeó Català (CEDOC) inaugura una nova exposició al Foyer del Palau dedicada als 110 anys de la construcció del Palau de la Música Catalana. La mostra està formada per documents històrics, molts dels quals inèdits, com ara factures, contractes, correspondència, premsa i fotografies, que mostren la rellevància de l’Orfeó Català i els seus socis com a impulsors del projecte. També s’hi fa un repàs de les principals obres de restauració, ampliació i remodelació que s’hi han realitzat des dels anys quaranta fins a l’actualitat, i que han transformat de manera significativa la part exterior del Palau.
Per a aquesta exposició, que es podrà visitar de manera gratuïta fins al 15 de maig, el CEDOC ha rebut el suport i la col·laboració de la doctora en història de l’art Mireia Freixa, de la Universitat Autònoma de Barcelona, i d’altres especialistes vinculats a aquesta mateixa universitat. 
L’exposició s’inaugurarà el dimarts, 6 de març a les 18.00 a la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català i anirà a càrrec de Mariona Carulla, presidenta de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana; Marta Grassot, responsable del CEDOC i Lluís Domènech i Girbau, arquitecte.

Comentaris

Entrades populars