Sant Jordi, roses i dracs al Recinte Modernista de Sant PauLes temàtiques modernistes solen girar al voltant de la mística de la natura i les llegendes medievals catalanes. Entre aquestes, les al·lusions a Sant Jordi són molt habituals als edificis modernistes i el Recinte de Sant Pau no n’és una excepció. L’Arxiu Històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha catalogat fins a 60 referències a la llegenda de Sant Jordi (roses, dracs i representacions del cavaller) en la decoració del conjunt modernista.
De tots aquests elements s’han escollit els més representatius i s’ha elaborat un plànol, que s’entregarà als visitants que vinguin el dia de Sant Jordi, amb el que es podrà recórrer el Recinte buscant roses i dracs, en diferents materials i representacions. Una manera diferent de descobrir el conjunt patrimonial de Sant Pau a través de la llegenda de Sant Jordi.
El 23 d’abril l’entrada al Recinte Modernista és lliure, amb l’horari habitual, de 9.30 a 18.30 h.
Com en anys anteriors, també comptarem amb una parada de llibres a càrrec de LAIE, que gestiona la botiga del Recinte Modernista.

Comentaris

Entrades populars