27 DE DESEMBRE: DIA DOMÊNECH I MONTANER

El dilluns 27 de desembre commemorem, com cada any, el Dia Domènech i Montaner en què es recorda el naixement i la mort de l'arquitecte (27/12/1849 - 27/12/1923).

La Taula Lluís Domènech i Montaner, formada pels Ajuntaments de Barcelona, Reus, Canet de Mar, el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner i la Fundació Domènech i Montaner organitzen diferents activitats en motiu d'aquest dia.


QUIZ LLUÍS DOMÈNECH I MONTANER

L'Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Ruta del Modernisme de Barcelona organitzen el QUIZ Lluís Domènech i Montaner.

Del 27 al 31 de desembre de 2021 entreu a stories d'Instagram de la Ruta del Modernisme @rutamodernisme i cada dia, entre tots i totes els qui encerteu les preguntes sobre la vida i obra de l'arquitecte, faran un sorteig d'entrades per a la Fundació Antoni Tàpies, el Palau de la Música, el Recinte Modernista de Sant Pau i els itineraris del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner.

Animeu-vos a participar, molta sort!



QUÈ AMAGA L'ATENEU DE CANET?


EL Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner organitza una conferència a càrrec de l'historiador i president del CEDIM, Carles Sàiz i Xiqués, sobre la iconografia present a l'Ateneu de Canet de Mar.

Sàiz ens descobrirà què representen els elements que es troben a la façana de l'edifici, elaborats amb la tècnica de l'esgrafiat o en planxa retallada, que Domènech dissenyà per l'Ateneu, una de les obres inicials de l'arquitecte.


L'acte es portarà a terme el dilluns 27 de desembre a les 18.30 h a la Casa museu Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar.








Comentaris

Entrades populars