ACTE D'AHESIÓ D'ENS ASSOCIATS A LA TAULA I PRESENTACIÓ DE LES ACTES DEL III SIMPOSI

 La Taula Lluís Domènech i Montaner celebrarà el proper dijous 19 de maig la primera trobada del tot el món domenequià. 

L'objectiu de la Taula, a banda de difondre el patrimoni domenequià, és portar a terme, de manera mancomunada activitats i projectes per posar de relleu la figura i obra de Domènech.

Després de quatre anys d'activitats, entre les quals hem realitzat el I, II i III Simposi, el Dia Domènech amb la celebració de portes obertes al patrimoni domenequià, conferències i publicacions, volem que s'adhereixin al projecte les institucions i propietaris d'edficis domenequians. És per això que en aquesta trobada hi seran presents tots els agents domenequians amb els quals volem establir sinergies i col·laboracions per tal d'assolir aquests objectius i encarar la celebració del centenari el 2023.

Durant l'acte es presentarà la Taula i la publicació de les actes del III Simposi -editat pel Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner- que es va celebrar el mes d'abril del 2021.

Seguidament, s'exposaran algunes de les propostes per commemorar el centenari.

L'acte se celebrarà el 19 de maig al Recinte Modernista de Sant Pau, una de les obres més emblemàtiques de l'arquitecte a Barcelona.







Comentaris

Entrades populars