El 15 de novembre, el CEDIM presenta el volum número 13 de la revista Domenechiana al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona

El 15 de novembre, a les 17.30h, el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner (CEDIM) presentarà el nou volum de la revista Domenechiana al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. 

L'acte, que s'organitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i de l'Ajuntament de Canet de Mar, comptarà amb representants institucionals i també amb els autors dels treballs publicats que ens presentaran breument els estudis. 

La revista número 13, de 228 pàgines, conté els estudis:

La Casa de la Ciutat de Barcelona i la «restauració en estil» de Domènech i Montaner (1888), de l'historiador Carles Sàiz i Xiqués.

El Panteó de la família Font-Montaner. Una obra de Lluís Domènech i Montaner al cementiri de Canet de Mar, de l'historiador Francesc Rodríguez Santos.

El ferro, un material amb personalitat artística en l’obra de Lluís Domènech i Montaner (I). Forma, funció, estètica i símbol, de la historiadora de l'art Maria Manadé Palau.

La decoració en ferro de l’Ateneu de Canet de Mar (1884-1885), de la doctora en història de l'art Lluïsa Amenós amb la col·laboració de l'historiador Carles Sàiz.

El paraigüer de la Casa Domènech de Canet de Mar, de la restauradora de béns culturals Gemma Martí Rey.

Els mosaics de les façanes del pavelló de l’Administració de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. 
Estudi, conservació i restauració, de les restauradores de béns culturals Sílvia Llobet, Kusi Colonna i Lorena Andino.

I tanca la revista, l'estudi La llibreta de notes de Lluís Domènech i Montaner (1876-1880,) de l'arquitecte tècnic Sergi Alcalde Vilà.

Per poder accedir a la Casa de la Ciutat de Barcelona, cal enviar un correu de reserva a lluisdomenechmontaner@gmail.com indicar el nom i cognoms i el DNI dels assistents.Comentaris

Entrades populars