Mobles Cubiñà i el CEDIM obren les portes de la Casa Thomas amb visites guiades


Des de l’1 de juliol al 15 de setembre Mobles Cubiñá i el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner obren la Casa Thomas de Lluís Domènech i Montaner amb diferents visites guiades a l'immoble de Barcelona. 

Durant una hora, visitarem l'antic taller del negoci tipogràfic de Josep Thomas Bigas, la importància del qual va motivar la construcció d'aquest edifici per part de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Ens endinsarem dins el gran espai, fent especial èmfasi en les diferents parts del taller i acabarem la visita analitzant la façana, tant l'original de Domènech, com l'ampliació que fa fer a posteriori l'arquitecte Francesc Guàrdia Vial.

Resultat d'imatges de casa thomas cubiñáEl punt de trobada

Barcelona

Els horaris

Dijous 12 de juliol a les 11 h
​Dijous 19 de juliol a les 16.30 h
Dijous 26 de juliol a les 11 h
Dijous 6 de setembre a les 16.30 h
Dijous 13 de setembre a les 11 h

És recomanable ser a l'edifici 10 minuts abans de l'inici de la visita comentada.

Les tarifes

Preu: 18 €. Podeu gaudir d'un 50% de descompte (9 ) si us inscriviu gratuïtament a la Ruta del Modernisme de Barcelona, que enguany enceta la seva 7a edició de la promoció especial dirigida als residents de la ciutat. 

Inscriu-te i a partir del 30 de juny rebràs per correu electrònic els vals de descompte, tant per a la Casa Thomas com per la resta d'edificis i activitats adherides a la campanya "Estiueja el teu modernisme" de l'Ajuntament de Barcelona.

Per a la visita, cal reserva prèvia a través del correu electrònic lluisdomenechmontaner@gmail.com o bé trucant al telèfon 652882457.

Les visites es faran amb un mínim de 15 persones. S'avisarà a qui reservi de l'anul·lació en cas de no completar el grup.


Comentaris

Entrades populars